Praktijk informatie

{

Gooi de ramen open. Laat de wereld binnen. De winter geeft zich over. De lente kan beginnen.

Stef Bos, zanger en auteur

 

Hieronder lees je over een aantal praktische zaken: 

Kosten en vergoedingsmogelijkheden

Voor een individuele sessie bereken ik een uurtarief van 115 euro (btw-vrijgesteld). Het oriënterende telefonische consult en korte e-mail en of telefoonconsulten worden niet in rekening gebracht.
Je ontvangt na elke sessie een nota via de mail, die je zelf indient bij je verzekeraar. Indien het je voorkeur heeft direct met de pin af te rekenen is dit ook mogelijk.

Trainingen komen niet voor vergoeding in aanmerking.

De sessies worden door veel zorgverzekeraars deels vergoed waarbij het eigen risico NIET wordt aangesproken. Op deze site https://nvpa.org/zorgverzekering kun je bekijken wat jouw verzekeraar per sessie vergoedt Mijn therapie valt onder ‘Behandeling Integratieve psychotherapie’, prestatiecode 24511.

Bereikbaarheid

De praktijk is met openbaar vervoer goed te bereiken. Vanaf het station is het een kwartier lopen.
Kom je met de auto? Er is voldoende parkeergelegenheid bij de praktijk.

Afzeggen van afspraken

Als een afspraak niet door kan gaan wordt je verzocht dit binnen twee werkdagen door te geven.
Afspraken die niet binnen deze tijd zijn afgezegd worden in rekening gebracht. (De uitzondering hierop is als ivm ‘corona’ een afspraak niet door kan gaan).

Beroepsverenigingen

J Beek-Praktijk is aangesloten bij de beroepsverenigingen NVPA en de VCW en bij de koepelverenigingen:
RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire zorg)
NAP en EAP (Nederlandse- en Europese Associatie voor Psychotherapie)

Klachten

Mijn intentie is om op een zorgvuldige wijze hulp te bieden. Toch kan het zijn dat je ergens onvrede over ervaart, of niet tevreden bent. Het is belangrijk om dit eerst met mij te bespreken zodat ik samen met jou kan bekijken hoe we dit oplossen. Als we er samen niet uitkomen kun je dit melden bij de onafhankelijke geschillencommissie. Ik ben aangesloten bij de SCAG onder nummer:17292
Zie ook www.scag.nl

Privacyverklaring en Algemene voorwaarden

Hoe ga ik om met jouw persoonsgegevens? Dit is een belangrijke vraag. Je kunt hierover meer lezen in mijn privacyverklaring. Dit document en de informatie over de algemene voorwaarden vind je in de blauwe balk.