Boeken en audio’s

{

De grenzen van mijn taal zij de grenzen van mijn wereld.

Ludwig Wittgenstein (filosoof)

Audio’s

Voor blijvende verandering zijn zelfhelende oefeningen, nodig die jouw diepere brein voeden met nieuwe informatie waardoor nieuwe neuropaden kunnen worden aangemaakt. De audio’s helpen je ook om jezelf te begeleiden in je proces zodat je thuis verder kunt.
Ik bekijk met jou welke audio’s al dan niet passend zijn voor jouw proces.

Boeken

Als je van boeken houdt is het een uitstekende manier om meer inzicht te verwerven. Dit is de reden dat ik verschillende boeken heb geschreven.
Het boek Gevoelstaal, leef van binnenuit, geeft taal aan wat jij ten diepste al weet. Het geeft je erkenning voor wie jij bent; dat jij er mag zijn met je gevoelens, je emoties en met jouw unieke verhaal. Het wordt veel gebruikt binnen de therapeutische setting.

De sprookjes kunnen ingezet worden bij een training, of als creatieve stimulans om expressie te geven aan jouw binnenwereld.

Kijk voor mijn boeken aanbod

alleen-liefde-heelt-Jannabeek

Alleen liefde heelt Janna Beek

Mensen zijn liefhebbende wezens. Zonder liefde zijn we nergens. Gebrek aan liefde en verbinding veroorzaakt wonden, ofwel trauma’s. Trauma’s verstoren het onderlinge functioneren van geest…
Meer info

De ongeziene Dag Janna Beek

De ongeziene Dag Janna Beek

De ongeziene Dag is een prachtig verhaal over de belevenis van een dag die naar de aarde gaat. Als ze neerdaalt staan de bloemen en dier op de uitkijk.
Meer info

gevoelstaal leef van binnenuit Janna beek

Leef van Binnenuit

Minder oordeel, meer liefde. Gevoelstaal is een prachtige taal, die uitdrukt wat in ons binnenste leeft: gevoelens zoals verlangens en behoeften.
Meer info

Zilverwoud janna beek

Zilverwoud

Het Zilverwoud is vol geheimen. Nog zonder naam gaat een meisje op ontdekkingstocht. Onderweg ontmoet ze Vamir en Memouisa.
Meer info

gevoelstaal leef van binnenuit Janna beek

Ontdek het geheim van aandacht

Aandacht is het mooiste cadeau wat we elkaar kunnen geven. Wat is het geheim van aandacht? Het geheim van aandacht is dat je verbinding ervaart. Het
Meer info

Laat Wijsheid je raken janna beek

Laat Wijsheid je raken

We leven in een tijd waar we op zoek zijn naar onszelf en verlangen naar een rechtvaardige wereld. Hiervoor hebben we wijsheid nodig.
Meer info